Tietosuojaseloste

Keitä olemme

Helvi verkkosivusto https://helvi.hel.fi on Helsingin kaupungin tuottama virtuaalifasilisaattori, joka ohjeistaa työyhteisöjä eri toimintatapojen omaksumiseen ja käytäntöjen luomiseen ohjattujen ja tavoitteellisten keskustelujen kautta.

Voit ottaa yhteyttä tekijöihin osoitteessa: helvi@hel.fi

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Tallennamme käyttäjien suostumuksella sähköpostiosoitteen sekä tiedon ryhmän koosta.
Koska palvelu on ilmainen, keräämme tiedon ehtona palvelun käyttämiselle käytön seurantaa ja jatkokehittämistä varten.
Erilliseen tietueeseen tallennamme käyttäjien vastaukset Helvi-sessioiden kysymyksiin.

Keräämme tiedon ryhmän koosta seurataksemme Helvi-käyttäjien määrää sessioittain.
Keräämme ryhmänvetäjän sähköpostiosoitteen voidaksemme lähettää Helvin kehittämiseen liittyviä palautekyselyitä koskien Helvi-sessioita.
Palautekyselyihin vastaaminen ei ole koskaan pakollista. Emme lisää sähköpostiosoitetta sähköpostilistalle tai jaa sitä kenenkään ulkopuolisen toimijan kanssa. Emme lähetä säännöllisesti sähköpostia. Antamalla sähköpostiosoitteesi et sitoudu mihinkään.
Seuraamme sähköpostin päätetiedon avulla Helsingin kaupungin työntekijäkäyttäjien määrää sekä Helsingin kaupungin ulkopuolisten käyttäjien määrää.
Helvi-sessioissa syötettyjä vastaustietoja voidaan käyttää analysoidaksemme yleisiä keskusteluissa ja niiden kirjauksissa esiinnousevia teemoja ja aiheita.

Ethän koskaan jaa kirjaamiisi vastauksiin henkilötietoja.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Analytiikka

Helvi verkkofasilisaattori kerää analytiikkatietoja kävijöistään täysin anonyymisti. Helvi noudattaa Helsingin kaupungin tietosuojaselostetta tietojen käsittelyssä.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Säilytämme antamiasi henkilötietoja yhden vuoden ajan.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Voit pyytää tietoja tai tietojen poistoa osoitteesta: helvi@hel.fi

Rekisteriseloste

Helsingin kaupungin työntekijöitä koskee henkilöstönhallintarekisteri.
Muita, kuin Helsingin kaupungin työntekijöitä koskee Helsingin kaupungin käyttäjätunnusten hallinnan rekisteri.